Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #28565
    Pejy
    Member

    Hi again
    I have wrote about bug cme forum website. 1 month and 2 weeks ago.
    You have replied my message and wrote that I doing refresh.
    Yes i do refresh evry time and logged out and again logging in ,but forum website doesn’t allow to me that reply my last messages in any of section of forums .and open my profile instead of text page for reply . For the same thing I write to you in this page ( new topic page ) .
    Please help me .

    #28566
    Zhao Yitian
    Keymaster

    Hi Pejy,
    On my side everything seems ok. I will ask our webmaster to check it again and see what’s wrong with the forum.
    Can you also try to clean the cache of your web browser then try again?

    #28568
    Pejy
    Member

    Hi
    I could do it ( log in log out ) after 10 attempts for replay.
    I haven’t this problem with any of another web forums .
    I have tested it with google crom, safari, and web page of xkey pluse appvia my iPad , and have this problem too.
    I don’t know that what’s the web browser cache ? But i need to history of my web browsers.

    #28573
    Zhao Yitian
    Keymaster

    After you login then go back to your previous page, then please try to refresh the page. This works for me.

    #28574
    Pejy
    Member

    Hi
    Very thanks .i have tried it but after 10 times it works.( log in , previous page ,refresh, ooops . Often doesn’t works.

    #28575
    Zhao Yitian
    Keymaster

    Sorry agian. So now it works, right?
    Maybe you can clean the cache to see whether it helps?

    #45478
    MarkUltra
    Participant

    If anyone here works in ecommerce, can you tell me the reason why my website has such low sales? I’m sure of the quality of the products as well, and have tried to make the site quite user-friendly, but everything looks like a waste of money and time.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.